Xerrada d’en Josep David Garrido i Valls amb motiu de Sant Jordi

Aquest divendres 21 d’abril el Casal Bilbao organitza la xerrada “El comte Ramon Berenguer IV de Barcelona i com Catalunya i Euskal Herria esdevingueren Estats”.
La xerrada, que s’emmarca dins de la programació de les activitats que organitza el Casal Bilbao per Sant Jordi, serà a càrrec de l’historiador medievalista alacantí Josep David Garrido i Valls que presentarà alhora el seu darrer llibre.
Doctor en Història, especialista en història de l’antiga Corona catalanoaragonesa, en Josep David Garrido és autor d’una vintena de llibres i de centenars d’articles.
Ha elaborat biografies de sobirans del nostre país com ‘Ramon Berenguer IV’ (2014) ‘Vida i regnat de Martí I: l’últim rei del Casal de Barcelona’ (2010), ‘Ferran I «el d’Antequera», un rei de conveniència’ (2011), o ‘Jaume II de Mallorca: rei de les Balears i Pitiüses, comte català del nord’ (2011), entre altres.
La xerrada tindrà lloc a les 19.00 hores a l’edifici La Bolsa del carrer Pelota al centre històric de la ciutat i es permet l’entrada a tothom.

Comments are closed.