De mica en mica s’omple la pica

logoradioDe mica en mica s’omple la pica és una iniciativa del Casal Bilbao Kultur Elkartea. Es tracta d’un programa radiofònic dirigit al gran públic i, particularment, al col·lectiu de catalans residents a Euskal Herria. Es pretén fer un reconeixement a l’experiència d’aquestes persones, amb les terres basques com a un escenari singular de trobada.


El programa s’estructura a través de diverses seccions sobre els àmbits social i cultural referents als Països Catalans i a Euskal Herria. Un contingut que, depenent de les exigències de calendari i ritme d’actualitat, pot tenir caràcter monogràfic. També comptarem amb apartats de divulgació històrica, literatura, esports, mitologia, un recull d’inquietuds dels oients i, per acabar, l’agenda cultural de la setmana. En el seu conjunt, totes les seccions formen part d’un magazine miscel·lani.

L’espai té una durada d’una hora setmanal i inclou música en català.

Ens escoltareu al 96 FM, els dissabtes a les 20h i els diumenges a les 13h; sempre en rigorós diferit. I podreu descarregar el podcast des de bilbohiria.eus o bé a casalbilbao.cat

Podeu fer peticions de cançons a través del nostre FacebookTwitter o enviant un email a micaenmicairratia@gmail.com